Var hittar du nyheter för dig som är entreprenör?

Att arbeta som entreprenör är i många fall ett självständigt och egendrivet arbete där du som företagare själv måste finna och hålla dig uppdaterad på den senaste informationen som rör dig som egen företagare.

Det är inte alltid helt enkelt att hitta det senaset som rör dig som entreprenör. Det tar faktiskt även en del tid att hitta sina kanaler till information som relaterar till den bransch som du är involverad i. Vi vill ge dig ett antal tips på nyhetskanaler för företagare som du kan börja med att gå igenom, kanske hittar du något som passar dig och din verksamhet.

Verksamt.se

Verksamt hittar du allt som rör företaget från start, till att driva och eventuellt avsluta verksamheten. Allt är uppdaterat och tillgängligt att ta del av.

Privata Affärer

Här hittar du nyheter för företagaren på olika stadier och nivåer. En heltäckande nyhetsrapportering från den privata sektorn.

Företagande.se

Samlar under kategorin – Nyheter, en mängd av det senaste inom företagande.

Driva-eget.se

På Driva Eget kan du läsa om allt som rör ditt företag samt om inspirerande entreprenörer med spännande visioner och satsningar.

Håll dig uppdaterad på nyhetsflödet

Något annat som du som företagare kan göra är att hålla dig uppdaterad inom det senaste genom att använda dina sociala medier. Följ intressanta personer och företag på Twitter, Instagram och Facebook för att kunna ta del av vad som händer inom de branscher du är intresserad av.

Det är också ett utmärkt sätt att själv knyta kontakter och skapa nätverk inom den sfär du vill verka inom. Du kan även följa nyhetsrapportering genom appar i telefonen och på så sätt få pushnotiser om nya intressanta händelser inom företagande.

Läs om andra inspirerande entreprenörer

Många kända och stora entreprenörer har självklart skrivit biografier och det är faktiskt inte så dumt att låna hem eller köpa några av de entreprenörer som fascinerar dig.

Genom att läsa om en framgångsrik persons arbete under ett helt liv så ökar förståelsen för att allt inte är dans rosor och att företagande är ett dynamiskt och (väldigt spännande!) yrke.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *